stress😢😵

baby dh msok 3 bulan kekadang tension dgn anak sendiri sebb suka ngis 😵😵😵 moga diri ini tabah..geram kekadang bila org kata cmni (alah ank aq ok jer senang tido senang jaga )dlm hti haih budk2 ada mcm2 ragam anak kau anak kau la ank aq lain ..kekdng org tk paham situasi kita mcm mna .😢

1 Balas

anak2 kecik yg suka nangis,nanti dh bsr selalunya lebih bijak...sis kuat ye💪💪lgpon xakan selamanye baby sis gitu...