perut kecik

Saya dah 5bulan nak masuk 6bulan dah tapi perut saya nampak kecik je mmg mcm nie ke ?maklum la anak pertama kekadang risau jugak dan kadang stress jugak bile org dok ckp2 perut kau kecik je aii

2 Balas

Sy masa 7bulan bru org lain perasan tgh pregnant. Perut kecik tak semestinya baby kecik. Kadang tu ada yg perut besar tp keluar tak sampi 3kg pun. Jgn stress2 ye mommy 🤗

Perut kecik tp baby membesar kira ok la. Perut besar penat nk bwk..