Emosi

Bila kau berpantang sendiri dirumah sendiri Susah senang sakit demam kau kena lalui hari2 Dimana saya ada ank 2org yg kena uruskan makan pakai sekolah.. Saya rasa hari2 saya ni tidak ckup.. Bila saya lupa yg saya baru lepas melahirkan Sedar bila diri sudah sakit. Bila saya tertekan yg saya tahu mnggis untuk lepaskn perasaan

1 Balas

Sy semua bpantang sdri sis dr ank 1st lg..mmg hrp somi buat kja rmh bg mandi ank yg msh kcl,somi tpksa cuti lama sikit lbh2 lg nak bawa bb p klinik utk jaundice