xbelajar

Trase dri ni mcm bodoh sgt.smua bnda bg bby mkn smua xkena.yg bg ank aq ni merasa aiskrim la.biskut org tua la.kfc la.xpe plak.ank sape sbnarnye ni? Ank aq ke ank mil.aq ni jnis mlut xlapik..so sorry la klaw nk trase.my son.my rules

2 Balas

Bkn sis yg bodoh😤 mil sis tu yg memandai😤 sy pn mcm ni jgk dlu.. Mil sy ni x ble klu x komplen apa2 sja sy buat dgn ank sy.. Byangkan.. Ank sy mkn bnyk.. Dia ckp jgn mkn bnyk, nti gemuk.. Tp bila ank sy kurus, bkan main lg, knpa ank2 ni kurus? X cukup mkn ke? Lepas tu ada sja yg dia tegur.. Suka sgt cari kslahan sy😤😤 nsib baik la sy masi ada rasa hormat.. Sy diam ja.. Tp hati..😤

5y ago

2 la sis..mkn hati sgt2.pkir mil je.mulut ni ringn sgt nk mnjwab😭mjur husb bnyk bg nasihat n positif

Mrah je sis. Suka2 nk bg ank org mkn pelik2. Nnti jd pape kita yg susah. Dorg tgk je.

5y ago

Betul sis.. Ank kita, biar la kita yg atur kan..😤