Pakai Puting ATAU Tak Pakai Puting

Hello Mommies! Mana satu mengambarkan si kecil anda? Suka pakai puting atau tidak?? Kongsikan jawapan anda di ruangan komen di bawah OK!

Pakai Puting ATAU Tak Pakai Puting
137 Balas

Dia mmg xnk n rejek sndri..😂😂😂wlaupn ayah ea dh stnby bli bwk stiap kali chckup tkut menangis klu lmbt mnyusu... Tgk2 dia.leh tenangkn dri dia sndri dgn isap jari..

pakai puting cuma jarang , lepas minum susu . nak tido kan dia , mesti akan merengek jap . so sumbat puting bg dia tenang jap lepastu nanti lepas sndri 😊

pkai atau x dia ok je. slalu kalau dia da nangis nak susu, sementara nak tgu susu dia siap saya sumbat puting dlu. 😂

Tak pakai puting. Beli beriya kemahen mahal², orthodontoc pacifier konon....sudahnye smua buat hiasan dlm kotak😅

Tak pakai puting. Walaupun selalu juga bagi. Sebab baby jenis menggigit apabila dia separa sedar

Tanpa puting susu 😍 pernah bagi tpi mmg dia x nak lgsung, buang duit jakk beli 😂

My bby ikut perangai mommy dia masa kecik2 dulu suka isap puting 😂😂😂

Tanpa puting.. Dh Cuba bagi tp xnak.. Sbb lebih sedap hisap smua jari dia..

Tanpa puting susu bila lepas nyusu cuba bagi tapi dia buad mcm nak muntah.

anak saya reject puting kosong, dia nak mengempeng nenen mak dia je..