Pilihan Tudung Anda: Bawal Atau Selendang?

Hi Mommies! Siapa dekat sini suka pakai tudung bawal berbanding selendang? Admin malas pakai bawal sebab malas nak iron hehehe ?? Jadi, pilihan anda yang mana? Jom kongsikan dengan kami anda yang mana satu di ruangan komen, OK!?

Pilihan Tudung Anda: Bawal Atau Selendang?
440 Balas

Sejak mngandung ni, sy lebih suka pkai tudung sarung.. Senang dn cepat..pdahal dulu stu tudung sarung pon x pernah ada.. Start alah jdi mlas nk bersiap, gosok tudung pon mls.. Bila pkai tudung sarung ni senang x pyah nk gosok2.. Hihhihi...

Sejak2 mengandung ni . Lebih suka tudung sarung je 🤣 Selendang tu kdg2 , tu pun suka kain yg tak perlu gosok 😁

Sblom mengandung shawl. Tapi skarang bila pakai shawl jadi mcam nak pitam panas. Bawal je pilihan hati skarang 😆

Dua2.. sgt selesa.. ada ms rs nk pkai bawal .ada ms nk pkai selendang..depends om situation.. but i love both

Bila ada anak² kecik,tudung sarung menjadi pilihan.cepat dan pantas.lgpun ad je tudung sarung yg cantik²

Sebelum kawin blh lah selendang, belit2 buat mcm2 gaya.. dh kawin ni kita selalu pilih bawal 🤩

Dlu suka pakai shawl,skrg suka pakai bawal da 😅 nak plg simple tudung main sarung jer 😂

skg masih bawal..lps ada bb consider to tdg sarung lbh mudah..blh jd cover for BF bb🙂

b4 ada anak kecik suka selendang... bila dh ada anak.. tudung sarung plg suka skrg...

bawal sbb klau muka bulat tk ngan pkai shawl ermm klau pkai srupa tlurrr hhahaha