Anda Pakai Yang Mana Satu?

Hi Mommies! Okay anda pakai jenis yang mana? Yang ada sayap atau tiada sayap? Sebab ada yang selesa pakai bersayap ada yang tidak ? Kongsikan pendapat anda dengan kami dan pengguna lain di ruangan komen, OK!

Anda Pakai Yang Mana Satu?
1214 Balas

Just sharing 🙃 If ada sesiapa nk beli preloved items/new items boleh join telegram di bawah. Byk sgt blouse, skirt, kasut, pants nk jual murah2 je ☺️ QUEENISA WARDROBE Preloved items murah Preloved items cun cun Preloved 👠 Preloved 👗 Preloved 👚 Preloved 👟 Follow now ☺️ https://t.me/queenisawardrobes

saya lebih prefer yang teda sayap sebab lebih selesa kalau saya hehe. tapi kalau dah tak ada stock yang teda sayap so saya pakai jak yang ada sayap hehe ..

Selesa y tiada sayap....tp suami beli y ada sayap, beli plk stok untk 4-5 bulan....nasib lh bila lelaki y beli kperluan prempuan😅😅😅

tanpa sayap pernah try pakai sayap xbest asik terkopek and xkemas. walau saya period banyak sya slalu tukar selesa pakai xda sayap

😅i ikut mud nk pakai..sbub tu i beli 2 jenis..yg ade syp & tak de syp..😂😂suami pun pelik tp da lelama die okay je..😘

Tanpa sayap. Kalau pakai sayap jd selekeh taktahu kenapa pdahal fungsi sayap tu utk bg tak selekeh tak gerak2 😂😂

Seperti lagu Westlife “fly without wings”, saya pilih sayap untuk mengelakkan pad dari terbang tanpa sayap. 😂

Tanpa sayap.... Takut bila pakai terbang lak nanti... Tau2 cik abg tnya... Nak kemana tu tinggi2😁😁😂🤣

Dulu x suka yg ada sayap sayap tu tapi dah umur semakin muda ni😂 go away no sayap, come to me sayap sayap

Lebih selesa yang bersayap but hope in future nak yg bertumit atau bertangan.. can't wait to see it sale...