5weeks

Dh 5week dh ank first mmg xdak alahan lngsung cuma kdang2 loya ckit2 jeee..... ??

8 Balas

syukur kena xda alahan, sy dr bulan pertama smpai masuk kandungan bulan ke 4 masi morning sickness muntah2, xde selera makan, skrg dah masuk 6 bulan syukur selera dah ada

normal je. byk2 syukur xda alahan. sy dr 1tri-3tri xda alahan, bole berpuasa & buat aktiviti . setakat ni msih aktif.

Alhamdulillah puan. Itu namanya anugerah 💕 yang penting puan dan baby dalam keadaan sihat sentiasa amin😊

5week cm awal lagi. Sye start morning sickness masuk 9 week and continues sampai bersalin 😂

awal lg..tgu dulu..tp kalau awk xde alahan bersyukurla..

Normal tu sis.. Sy pun xda alahan

alhamdulillah xde alahan

Normal tu sis 🤗