alahan prgnt

hai korg , ada sma tak sni 7w3h dh , tp alahan tu muntah loya jee , nak mkan pon xde slera 🥲 spnjg prgnt xle mnum air putih lngsung . ada sma x . agak2 smpai bpe week alahan ni ye ? 🥹

3 Balas

Bab alahan time pregnant ni almost every mummy will experience it… tapi bab tempoh alahan tu tak sama bergantung pda orang… Ada alahan tak teruk Ada alahan teruk Ada alahan awal pregnancy Ada alahan hujung pregnancy Ada alahan lama Ada alahan kejap jaa… Nak taknak memang kena hadap… Alahan ni takda ubat melainkan untuk kurangkan maybe ada dari pemakanan n gaya hidup seharian…

sama laa kita sy start 5w dah alahan gini. Air putih sy bole minum yang sejuk betul je. law biasa mesti loya. First pregnancy dulu langsung tskde alahan.. ni seconds pregnancy baru kena alahan ni..

sama saya 5w 2d takboleh terima air langsung tp saya paksa jugak makan pun kuatiti yg sikit takut muntah balik 🤭 tapi kalau pagi mashaa allah celik mataja mesti muntah🥺