Saya nak tanya..saya hamil ank kedua selepas keguguran ank ptama..

saya dh lewat priod 16hri..tpi upt masih samar2..kalau ikotkan saya dh 5weeks..tp saya xdak alah..saya jd confius ngdong atau tidak..dri awal smpai hrini saya test upt jd samar2#ingintahu

Saya nak tanya..saya hamil ank kedua selepas keguguran ank ptama..
1 Balas

Kalau tengok tu memang dah nampak +ve sis , nanti lagi 1 minggu cuba try UPT lagi yaaa . Jaga diri tau , masa sy preggy anak pertama mmg xde alahan juga hehehe 😊