soalan

Pelik apps ni soalan pelik2 korang jawab soalan Penting korang x Jawab pulak ?

16 Balas

Ada button search. Just type jer apa nk tanya. Contoh bleeding 12w,ah ko type la bleeding 12w.lepas tu pilih post, berlambak post dlm tu, org komen pun ramai. @ cari dalam google.mudah dan cepat @ post dlm fb page kisah ibu hamil krt @ join group ibu mengandung di fb. @direct jumpa doc bertanya.

Soalan apa yg penting sangat tak terjawab tu? Kalau soalan pasal kesihatan baby, lebih baik pergi clinic/hospital tanya doctor. Forum2 macam ni sesuai sbg tempat kongsi pengalaman dan kadang2 bergurau senda.

4y ago

kan. kalau benda penting tanya kat sini, seminggu dua baru muncul soalan tu kat feed tak ke naya dh mommy tu.. pergi je lah klinik kalau penting sgt..

saya mmg rajin buka apps ni,slalu scroll nak jawab soalan 😂, kalau soalan bole jawab saya jawab, kalau soalan susah yang sesuai d jawab oleh pakar / Doctor memang x jawab laa.

Soalan penting ni bukan semua boleh jawab. Sbb tak semua alami. Risau salah info. Jadi better tak respon. And kdg mmg soalan yang tak penting je keluar kat wall. 🙁

4y ago

Tak Ada sorg pun nampak kot

Tu la. Soalan yg pelik2 contoh ayat sepatah atau ayat x habis atau ayat yg susah nk faham dll tu boleh pulak jwb tp soalan sy xde sape nk jwb pon 😔

4y ago

hahahaha sabar je laa 😂

Soalan sy pn byk yg xberjawab sis. Rasanya xsemua soalan blh nmpk kot. Sbb sy duk scroll2 asyik keluar soalan yg sma aje.

Tulaaaa , saye hri tu lama lah dok tunggu respon sebb nk tw sangat last2 sampai kesudah tk direspon last2 saya delte soalan tu err😑

4y ago

same here! 😭

tu laa pasal . soalan sy sblom ni pon x terjawab 🤦‍♀🤦‍♀🤦‍♀ , padahal penting nak tau

Sllu ja tanya soalan org x jwb last2 malas da nak tanya. Padam balik soalan tu. Kdg2 koyak gak ar 😢

4y ago

Nnty kita koyak org kata kita nie mcm2 lah so diam je n skrol je ar newfeed tu mana tau ade jumpa jawapan. 😅

sama la tanya da 2x tkde respon pon..ke tak keluar soklan sy tu jd dorang tak bole baca