Cabaran! Jom jawab soalan di bawah!

Hi semua pengguna TAP! Selamat petang semua🌥 Jom petang-petang ni kita buat cabaran😎 Cuba jawab soalan di bawah ini dengan jujur😏 Soalan No.1 tu rasanya mesti ramai ada jawapan yang sama😆

Cabaran! Jom jawab soalan di bawah!
35 Balas

hehe.. 1.ms kcik2 aslkn tnye je nk jd army .sbb arwah ayah dlu kje tldm.. rs mcm sonok tgk ayah kje nk jd mcm ayah juge..last2 after grad memcm kje sy kje .😂😂😂✌pnh kje shopping mall jd customer service...jd PA.. jd asst HR.. jd part time Dj radio rtm tuk slot drama radio..pnh try jd cikgu tadika juga..pnh kje dlm medical line dkt private hsptl bahagian ubat dan juga finance.(dua hsptl berbeza memcm post d beri..)pnh buat biznes sendri juga(maybe lepas ank dh bsr sikit blh start balik)😂😂😆😆✌last post b4 married jd wedding planner+PA 2.graduate multimedia dan fashion n dressmaking..(tp kje byk lari bidang..hehe😆😆✌bak kata ex bos ni namanye campak memne leh idup ni...hahadeii😂😂😂🙈🙈✌) 3. pekerjaan skrng.. since bertunang lg bakal husben xbg kje..kmdian bila dh jd husben n dh berkahwin mntk izin husben nk kje husben xbg kje juga..😅😅✌ nk2 ms tu dh tw preggy suh rest je dkt umah .maka sy jadi suri rumah sepenuh masa sehingga sekarang😂😂 ..husben xbg kje suh jg anak..nk2 sblm ni ank lahir prem..jd kena fokus lebih pd anak.. 😉✌

1. Cita2 masa kecil = bidang IT 2. Kursus Belajar = diploma pendidikan awal kanak = games design and multimedia 3. Kerja = UI/UX Designer = AIA Life Planner + part time Graphic design Diploma tu sbb mak suruh amik. X minat pun. Tp Alhamdulillah syukur dgn ilmunya berguna sampai ke hari ini. Jd agent insurance tu sbb nk bergerak sekali dgn husband plus dh xnk kerja bwh org yg ada fix timing lagi..

cita2 byk tukar2, first cita2 nk jd wartawan. pastu cikgu, pastu chef 😂 last2 study degree osh (occupational safety and health) kerja safety officer (4 tahun) sekarang lepas beranak Suri rumah tangga yg berkaliber 😂😂

1. Cita2 waktu kecik - terlalu banyak dan asyik berubah 🤭😂: cikgu, penyanyi, pereka fesyen, doktor, wartawan, pengacara TV 2. Kursus semasa belajar : Information Technology 3. Pekerjaan sekarang: IT analyst

1. Cita-cita sewaktu kecil : Nak jadi doktor 2. Kursus semasa belajar : Diploma in pastry bakery (takhabis belajar) 3. Pekerjaan sekarang : Tak bekerja🤣🤣

Cita² masa kecil : pramugari, lawyer, wartawan Kursus masa belajar :ijazah sarjana muda komunikasi dan pengajian media (kewartawanan) Kerja : masih belajar

1. cita cita sewaktu kecil nak jadi pramugari 2. Ambil Kursus semasa belajar Culinari arts 3. sekarang tengah tunggu panggil dari hotel (commis 3)

Cita-cita : pramugari Kursus semasa belajar : Communication (Broadcasting) Pekerjaan sekarang : suri rumah tangga sepenuh masa ✌🏻

Cita-cita masa kecil macam², polis, Dr, bomba.. Krusus masa belajar Ambil bidang pendidikan Kerja Freelance Surirumah 😅

cita cita : nak jadi cikgu kursus semasa belajar: Dip Business and Finance pekerjaan: Now fully house wife hehehehhe