Banyak Soalan Dah Ni. Mana Pakarnya Yg Nk Jawab Soalan Tu Semua?

Sekian soalan saya

2 Balas

Kalau nak soalan kte up, kte kne comment sendiri dekat soalan kita tu. Kadang2 soalan tenggelam. Kalau nk tanya pakar, TAP ada buat sesi khas soal jawab bersama pakar (ada hari2 tertentu) 🤗

Soalan selalu tenggelam. Yang naik soalan2 yang berkurun. Ada soalan yg saya tanya masa pregnant, dh bersalin baru ada orang jawab. Pastu berderet2 pulak tu yang jawab😅😂