soalan.

Admin ni knpa x jadikan satu je soalan yg belum dijawab dan soalan yg dah dijawab ye.. Sebab kalau kita tanya soalan serius hari ni juga, takde yg jawab selagi soalan tu x masuk feed.Sedangkan kat feed soalan yg pelik2 tu banyak respon.

2 Balas

Betul2.. kkdng soalan lama yg dah setahun lps pon up balik kat feed.. soalan2 yg bukan2 pon bnyk n ramai org respond.. contoh mcm" buka buku pink upt test.. hamil ke tk.. boleh mkn tu ke ini ke.. "tp soalan2 lg bnyk yg blum dijwb tu tk keluar kat feed.. admin tk bole tolong ke hal ni.. kkndg satu soalan yg tk bape penting saya tngk smpi 400 replies.. saya pon pena tanya n mengaharpkn sokongn ibu bapa lain tp 2org je yg bls.. lps ni nk tanya pape pon mcm mls je.. baik google atau tanya doktor je terus.. kat sini balik2 soalan sama dgn replies yg byk.. harap2 ade improvement lps ni berkaitan soalan2 di feed

Ada stgh ibu jawab bila soalan tu dh djwb & nmk kt newsfeed, tp dkt unanswered tu byk lg soalan xbjwb.. Smpai dah lahir baby bru nampak soalan tu😂