Mulut itik?

Hi. Nak tanya. Actually semua orang ke akan merasa kena check dengan doctor guna “mulut itik?” And sebab apa ye?

7 Balas

Sis tgh pregnant brapa bulan? Sy pernah kena dgn mulut itik ni..tpi sbb sy ada problem keputihan msa pregnant.. time tu kndungn dlm 7 bln.. so doctor nk ambil semple untuk chek.. sbb keputihan bhaya untuk bby.. so bila kita dh mklumkn awal2 wktu dlm Labour room diaorg akan get ready for any situation bila bby dh keluar. Alhamdulillah bby kluar dgn sihat.. skrg dh 6 buln dh.. kejap je.

4y ago

Tak sakit pun.. ikut je arahan doc tu.. cuma kena relax bnyak.. jgn lawan ya.. bahaya nti.. amin.. semoga dipermudahkan segala urusan kita semua

Terima kasih atas reply semua 😁 sorry saya taktau sebab saya ingatkan semua orang kena. Sekarang saya dah selamat bersalin dah nak masuk sebulan dah baby. Ready nak cucuk baby je ni hehehe. Takde pulak saya kena buat test utk keputihan tu

4y ago

sy kene.. sbp dy nak sample keputihan.. xsakit cuma jangan lawan je... now 37 weeks 3 day... bby seronok xmo klua 😁😁

Tak semua rasanya yg kena. Tapi last check up sy pun kena sebab bgtau doktor byk keputihan. Doktor ambik sample. Rabu ni baru tau resultnya. Kalau positif gbs masa bersalin nnt kena standby kt hospital awal utk on antibiotic. Skrg sy dah 36w

4y ago

Next check up bila sis? Dah berapa week pregnant

PAP SMEAR...untuk perempuan yg dh ada anak atau belum boleh pergi check. untuk kesan kanser or ketumbuhan2 lain,penyakit lain.

Setahu saya rata rata kena . Untuk ambil sample keputihan . Untuk cek kanser serviks agaknya .

Sy penah kena check guna mulut itik tu masa keguguran

sy pernah masa keguguran