Pengalaman masuk mulut itik

Hi boleh share tak pengalaman kena masuk mulut itik? Sy lately ada keputihan. Esok check up nak inform nurse. Sy taktahu diorang akan check mcm mana. Normally mmg akan masuk mulut itik ke?

7 Balas

Saya pun masa baru mengandung ada keputihan dan gatal2 dkt miss v. Memang kena masuk mulut itik. Sakit lah juga tapi sakit lagi bersalin rasanya😅 time saya buat tu ada darah jugalah melekat dgn muncung itik tu😅

Pengalaman sy, guna mulut itik swab sample. Tapi masa tu, sy mengadu sakit belah kanan perut. Dtg emergency terus kena check. Tak sure pula kalau inform nurse mcm mna 😅

saya tak sakit.. dia ada lah rasa sakit tu.. tapi mungkin sebab saya apply kawal nafas mcm nak beranak tu, dia jadi kurang sakit haha

saya 3 kali masuk mulut itik sebab gbs. so far depends pada orang yang buat. ada yang sakit ada yang tak rasa pape.

saya ada jugak kena ambil sample keputihan guna stick swab je tapi takde masuk mulut itik pulak

Sy hari tu masuk mulut itik. Xde la sakit sngt

Ya sakit la juga sampai terangkat punggung