lepas kena masuk mulut itik & seluk

hi, normal ke lepas kena masuk mulut itik & seluk untuk cek bukaan tetiba sakit perut macam senggugut sampai tak boleh tidur ? gi hospital sebab ingat air ketuban leaking tapi result keputihan je. cuma lepas balik rumah kena pakai pad, sebab macam ada air keluar, and tak boleh tidur sebab rasa macam senggugut🥲 38 weeks 5 days.

1 Balas

ye sama mcm sy tuari😅baby ada reaction utk tlg mom bantu utk bukaan jgk tu dia tolak pangkal rahim kita. Moga dipermudahkan urusan bersalin mom ye

2mo ago

baby gerak okay lagi harini, semalam pergi hospital takde bukaan tu kena balik, malam tadi tetiba sakit pulak, takpelah nanti sy cek kat klinik dulu petang nanti.