Siapa pernah kena check dgn mulut itik . Mmg normal ke berlaku pendarahan .

4 Balas

sye check haritu kena masa kandungan 19w sbb ada spotting ,, 3x masukkan mulut itik tu🥹 .. 2x sbb doc first tu silap buat prosedur , ada keluar drah mcm darah lama .. last doc pakar buat dia masukkan sikit je mulut itik tu .. mmg menangis juga la .. lepastu sye rehat je bedrest 3-4 hari lepas tu alhamdulillah okay

12mo ago

inShaa Allah baby ok je ,, sbb tak kne pun mulut itik tu kat baby ,, tapi lain kali kne beware la sbb ada jugak doc yg kurang berpengalaman ni .. kne tahu sedalam mana mulut itik tu kne masuk ,, tak boleh masuk dlm sgt risau boleh effect pintu rahim nnti ..

sy pernah cek masa 10w sbb spoting . mmg lepas cek tu ada drh pekat kluar . tp berapa hri mcmtu stop dah .

Pernah. Tapi tak berdarah pula. Mungkin awak terluka kot masa check.

possibility untuk ada pendarahan mmg ada. luka.

1y ago

Mungkin kot. Takut juga baby apa2 😂.