Nk cek gbs kene masuk mulut itik x?

Kene masuk mulut itik ke

19 Balas

masuk mulut itik sis .. sy +ve GBS jgk skang ni .. Akan ad rse kurg selesa sikit la .. CMA mse dia NK msukkan mulut itik Tu jgn keraskan badan .. buat biasa je .. bykkan baca doa Nabi yunus

2mo ago

Saya first time kena mulut itik tak rasa sakit pun. Tips nya jgn kejang or keraskan badan. Kena relaks je. Nanti dia rasa okay je cuma ada rasa dlm 1% kurang selesa. O&G mmg bgtau siap2 dia tak sakit cuma rasa tak selesa je & yess.

Kena sis, sya nk bersalin bru detect sbb msa cek bukaan gatal gilaa, last2 doc bt swab guna mulut itik tu tapi mulut itik dia tak la besar, bnding sy prnh gugur dlu, besar hee,

ya utk dorang swab kwputihan tu.tp ok saja rileks2 kn badan xsakit apa pun..sy bru je kena tu hari..hri prtma buat bku trus kena.. sbb ank prtma gbs, infom awl2 buat2 mmg result gbs..

experiencing gbs during 1st pregnancy..mulut itik tu mmg kna few times..on antibiotik sampai in labour..baby pon kna asing for inspection dulu sbb vaginal birth..

kalau keputihan awk tahap teruk mmg doktor akan cek masukkn benda tu.. dorang nk tgk dlm kita punya tu dan ambil sample.. x sakit pun..

ya sis , dr akan masukkan mulut itik untuk dapatkan sample keputihan kita ☺️ tak sakit pun cuma tak selesa ja

sy bersalin baru ni pon kena mulut itik jgk sbb air ketumban pecah sndri misi nk cek sama ad air ad lg ke x..

ye doktor masukkan mulut itik..saya aritu sebab keputihan..check2 result alhamdulillah bukan GBS..

Saya tak ada pulak pakai mulut itik.. cuma dr suruh swab je ambil sample.. swab sendiri

Haah , klinik saya kene. Tp kejap je x sampai seminit pon. Jgn takot oke 😘