39minggu 6hari

Contraction manja manja dtg, pergi hospital cek 3cm. Let’s check in ??? Semoga semua urusan dipermudahkan semudah mudahnya ? buat mummy mummy yang bakal melahirkan atau yg sedang mengandung dan berusaha utk mendaptkan zuriat , semoga urusan korang semua pun dipermudahkan semudah mudahnya . In shaa Allah amin ya rabb al-amin ?

39minggu 6hari
49 Balas

Aaamiinnn3 yaa rabbal alaminn. Terima kasih atas doanya. Semoga sis juga sihat walafiat & dimudahkan dalam urusan bersalin. Aaamiinnn. ❤

4y ago

Alhamdullillah selesai perjuangan ku 😍

mcmna contraction mnja2 tu sis?? sbb skg sy 38week 2day n prut kerap mngeras dri smlm

Aamiin.. Terima kasih.. Utk awak juga semoga dipermudahkan segala urusan.. ☺️

Saya dah 37mgu. Duk sakit pinggang jer.. Blm trun tnda lg.. Smoga dprmudahkan sis

4y ago

Aminn

Sy 38 weeks baby kerap mengeras lately .. Semoga dipermudahkn sis

Semoga urusan sis sekeluarga jgk dipermudahkan Ilahi Aamiiinn

4y ago

💖nti share la pglmn. Ni ank no brp sis?hehe

Semoga urusan d pmudahkan .amiinn☺️

Semoga d permudahkan urusan sis bersalin...amin..

4y ago

Amin selesai berjuang 🥰

Semoga dipermudahkan urusan sis bersalin, aamiin..

4y ago

Alhamdulillah, syukur

blh share x rsa sakit contraction tu mcmna?

4y ago

tq sis2 share info, 2bulan lgi dkt due, tu yg rsa tkut, tu yg nak tau psal contraction tuu.