39minggu 6hari

Contraction manja manja dtg, pergi hospital cek 3cm. Let’s check in ??? Semoga semua urusan dipermudahkan semudah mudahnya ? buat mummy mummy yang bakal melahirkan atau yg sedang mengandung dan berusaha utk mendaptkan zuriat , semoga urusan korang semua pun dipermudahkan semudah mudahnya . In shaa Allah amin ya rabb al-amin ?

39minggu 6hari
49 Balas

Aaamiinnn3 yaa rabbal alaminn. Terima kasih atas doanya. Semoga sis juga sihat walafiat & dimudahkan dalam urusan bersalin. Aaamiinnn. ❤

4y ago

Alhamdullillah selesai perjuangan ku 😍