Serah Diri

Assalam mommy2. Alhamdulillah hari yg dinanti akhirnya tiba. Esok duedate saya kena serah diri sbb gdm d/c. Minta sesiapa yg membaca doakan agar saya dan baby selamat, dan dipermudahkan urusan bersalin. Moga allah bagi mudah semudah-mudahnya. Aamiin aamiin 🥰 #nervous #firstmom

5 Balas

due date sy 12/7 ni tapi belum ada tanda² lg nak bsalin ,so kena suh serah diri pad 11/7 ni.. semoga d permudahkan segala urusan kita ye..

Walaikumsalam.. Moga Dua2 nya selamat, sy hri serah dri sbb gdm jga, cek2 cm.. dah buka 3cm,tp skit2 blum ada.. doakan sy dn bby juga selamat

w.salam semoga dipermudahkan sama la kita gdm sya dr ckp 28 kna serah dri kalau minggu ni x bersalin g due 29

mg dpmudahkan segalanya amiin

Semoga dipermudah urusan ya