Alhamdulillah..saya dah selamat melahirkan baby boy semalam.. Anak first.. Semoga yg belum bersalin dipermudahkan segala urusan..amin

39 Balas

Syukur alhamdulillah, tahniah mommy. Selamat berpantang. Inshaa Allah amin ya rabbal alamin 🤲🏻 Terima kasih atas doanya mommy

Alhamdulillah.. Tahniah.. Selamat berpntang.. Free² nanti cerita la experienced proses tu ya.. Hihi.. 1st baby gak ni 37weeks6day

4y ago

Sakit mcm mna sis cntrction tu? Jahit tak?

Aamiin 🤲🏻 tahniah sis , selamat berpantang. Terima kasih untuk doa untuk kami yg belum bersalin lgi 😇

Syukur alhamdulillah...selamat berpantang mummy...saya sedang menunggu..arini 36w 3d...dupdapfupdap

tahniah puan.... smoga puan dan bby dikurniakan kesihatan yg baik....

Alhamdulillah..tahniah sis .sy ni dh x lama lg ni..x sabo mak jumpe baby..🤭

Alhamdulillah. Tahniah sis. Jaga kesihatan baik2. Selamat berpantang

Alhamdulillah..congrat sist..slamat brpantang yer😍😍😍😍

Alhamdulillah...tahniah sis n selamat berpantang ye...

Doakan saya sisss❤ btw tahniahh🌼🌼🌼