Jom share!

Tahun ni annivesary yg ke- 2 tahun. Alhamdulillah, bakal menimang cahaya mata yang pertama bulan April ni. In shaa Allah semoga dipermudahkan segala urusan bersalin ku dan mommy mommy yang lain❤️

Jom share!
278 Balas

Alhamdulillah, InsyaAllah Dec tahun ni (2020), ada celebrate wedding anniversary ke-2. Tahun lepas Dec 2019, celebrate 1st wedding anniversary dengan kehadiran cahaya mata pertama kami. Lahir bulan September 2019 🤗. Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye sis. Aamiin.🤲🏻

Anniversary 1st nty bulan 4.. In shaa Allah baby akn lahir bulan 5... Hadiah anniversary 1st buat juga hadiah ulangtahun kelahiran buat kmi suami isteri😍😍😍...Alhamdulillah... Moga ade rezeki juga buat pasangan yg ttc...aaaaamiiin😘

Tahun ni anniversary ketiga. Anak sorg yg masih baby, hadiah anniversary tahun lepas. And hadiah utk husband sempena besday dia jugak. So, tahun ni bakal celebrate 3 event skaligus, i.e besday baby, besday husband and anniversary ☺

Tahun ni bulan april anniversary yang ke-3...dan bakal lahir khalifah yang ditunggu selama ni pada bulan jun..semoga segalanya dipermudahkan dan berjalan dengan lancar..baby lahir ikot due tau! mama nak raya dulu 😂😂😂

Alhamdulillah this year already 5 years n still counting..within this five years we've been blessed with 3 lovely kids..2 princesses n 1 prince..in Shaa Allah this relationship #tilljannah aminn..

26 .11.2020 aniversary ke 5thn Alhamdulillah dikurniakan seorang putry yg bijaksana,18.11.2020 cukup umur 4thn n insyallah bby September 2020...DOA2 saya dapat bby girl yea semua

Alhamdulillah Tahun nie anniversary yg ke-6 tahun dan bakal menimang cahaya mata yg pertama😚excited sangat tau🤗doakan semoga semua nya berjalan dgn lancar🤲😌

Bulan 4 nie cukup 2 tahun. Kami masih menanti cahaya mata. Pernah lekat taun lepas tp luar rahim. Tiup sebelah pun dah x de. Skrg cycle yg kedua rawatan. Doakan kami taun nie ada rezeki.

4y ago

Semoga dipermudahkan urusan dan diberikan zuriat. Ya❤️

Bulan 3 Ni tahun ke6 tpi sy baru je divorced 13.2 haritu . Skrng menanti Hari nk lahirkn putri pertama cahaya Mata yg ke3 . Semoga sy sn anak2 kuat dengan ujian yg Allah bg ni

bulan 10 tahun ni anniversary yg ke7..insyaallah klu betul due pun bulan 10 first baby.. 9hb 10 besday husband, 13hb 10 anniversary, tarikh due 18hb 10..doa2kan saya ye