Perlukan Suggestion Mommies

Hai. Saya nak tanya. Mommies yang tgh pregnant anak kedua/ tak kisah ke berapa ? macam mana nak tinggalkan anak yang first/sebelum tu dengan minum susu guna botol. Sebab memang fully breastfeed. So, mcm confuse lah. ? Nak try guna Pigeon. Confuse pulak yg mana okk, yang wide neck atau soft touch. Atau boleh tinggalkan dengan straw bottle ja? Sebab air kosong mmg dia minum guna straw bottle. Oh btw, nt time saya nak deliver anak first umur 1tahun 8bulan. ? Tqq in advanced atas suggestion mummies semua.

2 Balas

puan blh cuba pam susu , bgi kat dia dlm botol .. selang seli kan dgn susu fm .. arini susu pam , esok susu fm .. mana tau dia lama2 nak ☺

4y ago

blh jer .. asalkan susu sentiasa ada .. x kering ☺.. wc❤