Share tips pls macammana nak ajar anak minum guna botol yg ada straw 🥲

Hi mommies. Anak dah setahun tp tak reti lagi nak minum air guna botol yg ada straw tu. Dia lagi suka minum guna cawan. Ada tips tak macam mana nak ajar dia guna straw. Help mommies. #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #setahun5hari #newmom1stbaby

4 Balas

sama la mcm anak sya dah setahun dua bulan msih lg xpandai pakai dh byk kli ajar smpai kdng fade up mungkin sy lambat ajar kot😭

8mo ago

gne richell cup sis.. memg jd.. sblum nie sye x nak bli sbb richell cup tu mahal.. sye bli mcm2 botol/cawan straw tetap fail.. last2 bli jgak richell cup tu.. sekali gne da pndai..

cuba method yang last tu. saya guna richell cup dia macam tak suka, tapi yang ni laju dia mintak nak lagi.

gne richell cup.. anak sye skali gne da pndai..