Reject bottle feed

Diajar minum susu ibu guna botol pigeon wide neck diusia 27 hari. Hari ke 17 duduk di rumah pengasuh, tiba reject botol. Buntu b Try 2nd bottle avent . Still taknak. Terpaksa guna syringe dan spoon feeder. Tp alhamdulillah masih na df #2M30D

3 Balas

biasa kan satu perkara je. jgn skjp² tukar² botol or puting. fhm ade sstngh botol tk sama puting dia. cri botol pigeon tpi boleh guna bnyk jenis puting. klu jenis mcm botol pigeon puting ade bnyk jenis cth hujung nya tebal sikit leper. ade yg biasa mcm wide neck.

Bagi je puan. Baby tgh keliru tu mna satu mak mna satu botol,boleh gak guna suduh. Lama2 akn biasa juga.

xpe sis lama2 nnti dia biasa.. 😊