Air kelapa

2 hri lepas saya ada minum air kelapa. Ada org cakap bahaya minum air kelapa. ?. Betul ke? Now preggy 4bulan.

19 Balas

sye mnum shri nk bersalin then ade gak rse dtgnye contraction esoknye bersalin. 38 weeks mse tu 😅

4y ago

Kalau dh dekat nak brsalin bagus minum tu. Kasi bersih kulit baby 😍

Akk pun br berani nk minum pas tengok kwn2 kata mitos jer..13w br minum..alhdulillah masih ok lg..

4y ago

My mom pun ckap okay. Asal jgn minum hari2. Jgn dgar ckap org dia kata . 🤣

Saya pun minum je , dah berapa kali dah saya minum ok je . Dari awal kandungan sampai sekarang

4y ago

Takde pape lah , yakin je . Lagi elok rasanya

Sy pun teringin..Bru minum petang td..rusau jgk ad orng ckp bhya

Ok ja la sis. Sy pon minum jugak untuk tambah air ketuban.

Sy minum ok je awal2 aritu, air kelapa legakan rase mual sy.

4y ago

Itu laa. Saya minum pun sebb nk legakan mual juga. Sbb kawan bagitau boleh try .. Mmg kurang juga saya punya mual.

sya 9weeks dh minum . alhamdulillah okay je

Jgn percaya pada mitos... Minum je ☺️

Dah 4 bulan ok je sis

4y ago

Ya sis. Till now okay lagi laa after dh minum haritu. Tk da sakit2 perut ke apa. Dgar ckap org yg buat kita susah hati saja 🤣