minum air kelapa

Hai ibu2 semua.. nak tanya kandungan berapa bulan ye boleh minum air kelapa.. kandungan saya dah masuk 4bulan. Ada yg cakap minum air kelapa nanti baby keluar kulit cantik. Betul ke? Boleh share pengalaman ibu2 semua.. terima kasih.. ??

1 Balas

Hi awak. Minum air Kelapa selalunya pada third trimester. Kalau minum awak sgat tak berapa bagus. Kulit cantik waktu lahir tu bermaksud bila lahir nanti takde lendir lendir melekat dkat bayi. Lendir lendir yang warna putih tu. Kalau dah third trimester boleh dah minum selalu ya :)