Sakit vagina

Assalammualaikum mumy2.. siapa penah kna azab sakit vagina masa Preggy?? ?? sy sdg alami skrgggg.. sakit Sgt..yg pling azab tu mas mau bgun Dr tdur, baring mau p kiri n Kanan.. mo bejalan pon btul2 mcm sakit nonok smpi tkangkang gegara sakit vagina.. Ada yg tau ka petua kc hilang sakit vagina?? Sbb org bilg kpala baby trun p bwah... sakit dia mcm sakit sengal2 ba.. klu ada tlg share petua kurgkn sakit vagina.. sbb susah sy mau bgerak Sana sini.. kandungan dlm 7bulan sda.. tp sakit mau 3minggu sda.. bila p dok dia ckp normal tp ni teruk btul... sedihhh.. p emergency pon lain2 juga kpahamn dok ni.. sedih sa.. tlg ya...

1 Balas

Sama mcm saya lah wak.. Sakit yg sama. Sy masa 6bln dh sakit. Susah btl nk tido malam sebab nk pusing kiri kanan rasa sakit. Berjalan pon sakit kadang2. Dh bgtau doctor tp doctor ckp normal jer. Bukan sbb kepala baby dh kebawah. Sy skrg dh 34weeks bby still songsang..

4y ago

Laa yeke? Smoga dipermudahkan segala urusan Kita agar mlahirkan dengan normal yaa.. aamiin