Preggy 27weeks 5hari tp sakit bahagian tulang vagina

Ada tak mommies pernah rasa sakit sgt bhgian tulang vagina bawah ni and rasa sakit tulang bntot masa nk duduk. Kdg nk jln pun slow2 je sbb sakit. Bby bgerak je mcm biasa. Tp xthu mkin hari sy rasa mkin sakit. Ada tak mommies alami bnda yg sama mcm sy? #bantusharing #bantusharing #advicepls

2 Balas

Sy sakit juga mcmtu. Doktor ckp faktor usia. Entahla. Tapi makin lama jadi biasa. Xdela makin lama sakit. Kdg urut2 juga punggung. Normal rasanya sbb hormon

normal dah sarat ni lagi la btmbh sakit..