32week sakit bahagian vagina

Ada tak yang sama dengan saya.. Sakit bhgian vagina.. Lebih2 lgk time baring nak bangun tu.. Mcm dah x lrat nak bgun..tp bila da jalan ok tak sakit sngt..normal tak

5 Balas

Hi, normal tu Puan. Baby membesar. Tapi kalau Puan ada keputihan yang banyak dan teruk, boleh pergi check up di klinik. Takut sebab lain.

Normal tu.. baby dh besar.. kalau kepala dia pusing kat laluan bawah tu kdg² rasa mcm nak tercabut asa.. kuatkan diri ya mummy..

Sy pun sama tp 27 weeks dh start sakit… bila scan rupanya kepala baby dh dkt bawah.. doctor ckp normall

Normal. Sy tiap kli jmpa doc msti tnya. Dia kata normal

Hi, normal. Sebab baby semakin membesar.