Sakit vagina

Assalammualaikum hi ibu2 sini sy mo tya ba.. Ada ka pcegahan utk org yg sakit vagina ni..mo 3minngu sda..hmm. bkn apa sengsara azab sakit vagina bah.. mau duduk, baring ke kiri Kanan, bejalan btul2 nmpk kesakitan tu nonok... klu Ada tlg share cni.. sbb org bilg kpla baby d bwh tula sakit Jd apa jln pnyelesaian aa.adaka kjadian sama macam sy... susah btul mau buat activities... ?????

1 Balas

.biasanya kalau kepala baby dah turun ke bawah mmg sakit area vagina... Jalan kena perlahan. Ada yg bila jalan tangan pegang bawah perut

4y ago

Jd mmg xda solutionla ni? Hmm