Kerap Kencing

Hyee mommiess! Sy mau tyaaa nii.. Klu kerap mau kencing n bila kencing sakit kencing tu mau kluar.. Ada sesepa yg tau ka kenpa terjadi cmtu?? Sy rasa xslesa ni.. Tdur pon xslesa sbb rasa mau kencinggggg saja..btw sy skrg dlm pantang anak pertama.. Baru 9hari..tlg sy klu ada sepa tau sbb atau cara mgurangkan sakit kencing yg sy alami skg... Tq

1 Balas

Suggest you get doctor advice.

4y ago

Maybe u kena kencing kotor. Sebab tulaa rasa nak terkencing jer sebab kencing tak lawas. Better go to check with your doctor. Maybe doctor boleh bantu