Pain Vagina

kandungan dah 38 minggu. normal ke sakit area vagina?. saya nak kalih kiri kanan masa baring, sakit sangat. Punggung pun terasa sakit. ada mommy pernah alami camni?

12 Balas

insyallah normal tu sis...mase ngdung duku pn..sy alami bnda yg sama mcm sis.sbb akhir2 mnggu nk due bersalin.....mmg cmtu.sbb baby makin lame trun...

5y ago

oo..lepas bersalin hilang tak sakit tu?. atau masih sakit lagi.

Normal sis. Sy pn sma. Nak alih kanan kiri pn kna slow and steady. N wjib pakai bolster. Lps beranak smua sakit tu auto hilang

Sama.. Susahkn nk alih kiri kanan masa baring tu.. Sakit sgt2.. Vagina sakit, ari2 sakit, punggung sakit..

Normal sis, baby makin mnekan.. Sy dlu nk kalih pn sakit, alih² tdo blah kiri je,, hihihi..

Skrg pon tgh rasa. Sakit sgt. Nk alih ke kiri or kanan. Mmg terase sgt. Kne gerak slow2.

Normal sis.sy skit kt area tu ms 35 weeks.kple baby da msk laluan tu.kate misi sy

Saya awal2 pregnant dulu ade alami sakit bahagian tu,makin sarat makin sakit.

Oh baru tau mmg sakit ye area tu..saya dah 29 mgg ...

normal tu.. sye pn 38mggu skrg dan rasa benda yg sama...

Sya pun alami benda yg sama sis..