HB rendah.

Nak tnya, slain mkn syur2 hjau dan hati aym mcmna mau naikkn HB smsa mgdung? ?

19 Balas

consume zinconfer 2 biji sehari, makan buah orange 1 biji sehari, makan bayam, sawi, kismis and buah delima, saya da cuba, alhamdullilah result okay tak sangkut bila ANC , sis cubalah, lps tu minum susu jgn byk sgt, nant zat besi ssh nk serap, minum ikut doctor cakap, jgn overconsume

HB rendah ????😨 Jom kita minum Susu C2joy dulu.. cnferm hanya 1 sachet ada perubahannya... Wowww... POWER weiii?? Klik skang nak tahu lebih details www.wasap.my/60136098702/C2Joy Add my FB : Cjoy Aishah

Try mnum air sunquick tnpa ltak gula ataw air twister... Sy mse mngndung amlkn air2 ni 1hri 2kli.hb dri 10.3 naik 12.7 mantain smpai brsalin..

Kurma, ikan bilis bayam merah.. awak try dlu satu².. mcm sy kurma je la yg bole naikkan hb sy. Yg lain tu hb sy drop. Mmg x sesuai

Sy amalkan makan limau sunquick lps mkn nasi..alhamdulillah hb xpenah turun 12 keatas..lps2 malam mnom air guilsan..insyaAllah😉

Makan buah delima.. makan daging merah..minum air vitagen atau yakult yg warna biru tu sblom jumpa misi.. insyaallah hb okey

5y ago

Semua makanan kena jarakan 2 jam

Klu mampu n bole makan, hati or limpa lembu. Mmg cpt tmbah darah. Ini yg di pesan oleh nurse. 😊

Makan jer sayur pucuk ubi kayu pasti naik hb tue.pengelaman sylah hb sy okay jer. 13.4

5y ago

nurse ckp ni xbole mkn😮

kurang kan makan/minum benda yg turun kan HB😁

Susu kurma kalau sis x alergik susu blh Cuba..