Vaginal Insert

Salam mommy. Macam mana nak guna benda ni? First time kene pakai and caranya ??

Vaginal Insert
34 Balas

Sepanjang 5 bulan pregnant ni, dah 2x pakai. Puncanya saya sakit sgt faraj saya. Pergi kkia, dah ambil sampel keputihan mmg kehijauan. Tapi bila insert ubat ni pelik. Takde pulak keluar byk keputihan. Mmg takde. Ubat tu pun tak keluar. Kali kedua pun mcm tu. Keputihan saya tak selalu tapi sekali sehari, dia keluar.

4y ago

maaf nak tnya..sakit faraj tu yg mcm mna ekk..seakan2 tulang kat faraj tu ke sakit..sbb sy alami skrg..ntah tulang ke ada bisul ke xtau..klau nak bngun tu kan kta rsa mcm kncang2 bhagian tu..