Vaginal Insert

Salam mommy. Macam mana nak guna benda ni? First time kene pakai and caranya ??

Vaginal Insert
34 Balas

Yg ni, mommy pakai time nak tido, make sure dah kencing and bersihkan part tu btol2. Sblum guna, cuci tangan bersih2 and keringkn sbb ubat ni beli kena air dia cair. Nanti, mommy duduk macam org nk bersalin atau mncangkung ke ikot keselesaan, bhgian yg berbentuk peluru tu, mommy masukkn ke dlm lubang faraj gunakan jari/aplkator tu. Bila dah masuk, mommy biarkan dulu dia kat dalam tu, jangan bangun pegi mana mana and mommy pon boleh baring cam biasa. Kalo takot nak buat sndiri, blh mintak tolong husband.

4y ago

Baik2. Terima kasih mommy 😊😊