ingin tahu...

Slmt ptg ibu2 smua.. Pnah x ibu alami situasi mcm sy? Mcm ni, smlm sy sakit perut yg amat mcm masuk angin tu..bla sapu ubat2 yg sejuk2 dbawah perut n kwsn pinggang yg sakit xlma lps tu sy jd cirit birit.. smpai la ke hari ni..mkn minum ok aja..cuma sy kjp2 rasa nak berak..lps berak lega semula..pastu xlma skit lg prut n berak lg.. Pdarahan ke ketulan ka apa xdalaa kluar pun.. Kalo kita g hosp..dorg akan bt apa yaa? Sy risau dlu kandungan kedua sy ada alami mcm ni..sy bgtau sakit prut cirit birit pastu doc d kecemasan tu cek laluan pula takut ada bukaan..dr xda drah trun smpai bdarah pula dh mcm period n kjadian tu blarutan smpai sy alami kguguran.. sy masih tbyg pkara tu..sbb tu sakit2 perut ni sy takut nak direct g hosp..ni kandungan ketiga (anak kedua) bru 23w kandungan... Ada x ibu2 alami mcm ni..sakit2 perut..

1 Balas

ish macam pelik la sis..kalau tak.berani p.hospital mybe boleh refer doc kat klinik ibu dan anak

5y ago

Sy dah g hosp td..bahagian kcemasan.. Dr jam8mlm sy dtg dpt no giliran 1040...smpai jam11.05 tadi ni no bru 1026..bygkan? Brpa lama nak tgu lg..esok pagi suami sy kena kerja awal..so sy dan suami balik rmh aja ni td. esok suami g kerja..sy ikut semula..smntara dia kerja sy nak g hosp tp nak g bhgian out patient..sbb sy takut nak biarkan pkara ni..lusa hr rabu sy baru g kk sbb ada appoiment...