38 week kerap membuang?

Assalamualaikum shbt semua, nk tnya kerap mmbuang ,sy dh 38 weeks ..tu antra tnda brsalin ka.. prlu pegi hospital ka ya.. atau tnggu ad tnda2 lain yg lebih lg . Stkt ni krp mmbuang mcm cirit birit tu. Dan rasa sakit prut mcm nk mmbuang . Cuma ad masa sakit tu hilang kjap2 jgak. Sakit perut sy ni x dak lh sakit sgt tu . Sakit mcm kita nk mmbuang tu . Korang rasa mcm mana ya. Blh kongsi x .ad x mcm sy .sy first mom.

1 Balas

kalau tiada turun tanda tp ada rasa contraction kerap,boleh pegi pac. sy 3 anak tiada tanda keluar,tp contraction kerap dan bila sampai hosp memang bersalin hari yg sama. ketuban pecah di hosp

9mo ago

semoga urusan sis dipermudahkan. aamiinn