baby songsang

Slm semua..mcm mana nk buat jika baby 36 weeks songsang lg ?

8 Balas

Ada kata sujud lama2, pujuk baby (cakap), suluh lampu (maybe baby ikut gerak lampu), doctor tolong pusingkan, doa banyak2. Or inshaAllah dia akan pusing sendiri. Saya haritu, takleh buat apa, risiko sbb kepala baby besar so, terpaksa redho czer.

11mo ago

skang baby bpe bln..cser wktu week brapa..

Wslm.. Berckp dgn bby supaya duduk elok2.. Klau dh xblh betulkan, tpksa serah diri.

Sabar dan doa banyak².. Semoga dipermudahkan segala urusan melahirkan nanti..

Sabar ya baby masih ada masa untuk gerak

Saya 27week pun songsang..x tau nak wat mcm mane

5y ago

Xpe bole lg tu usaha br 27 weeks

Saya sebelum ni baby songsang jugak, Terus x solat duduk hihi.. alhamdulillah baby berpusing lepas rukuk dan sujud lama masa solat. In shaa Allah, kita berusaha.. banyak kan doa ya sis. Semoga semua urusan sis dipermudahkan 💕

5y ago

Aamin² in shaa Allah saya doakan 😘