Baby songsang

36 weeks Dr scan baby songsang, Dr bagi tarikh appointment 37 weeks untuk buat procedure ECV (pusing baby). Start 36 weeks 2 hari bahagian bawah perut terasa sangat sakit tapi tak kerap, sakitnya macam ditekan2. Buat apa semua tak kena, jalan tak larat, duduk pun sakit. Adakah baby dah masuk laluan? Mohon doakan saya dipermudah urusan bersalin dan kedua2nya selamat. Due date 20.6 tapi kalau baby masih songsang nampaknya lebih awal bersalin.

2 Balas

sama lah dengan saya... 36 weeks scan baby songsang sekarang dah 36 weeks 4 hari tapi perut asyik mengeras je pinggang sakit nak jalan pun susah tengok perut dah turun... mintak mintak baby dah turun n masuk laluan lah...

11mo ago

Samalah perut saya asyik mengeras

sy pun skrg 36minggu 6hari kepala bby serong ke kanan...due sy 17/6...harap dia turun ke bwh n bersalin normal.

11mo ago

Semoga ada keajaiban ya puan aamiin