baby songsang

Baby DA masuk 36 week tapi keadaan baby songsang apa harus saya buat

7 Balas

Masa solat, nak sujud tu kena sujud lama2 sambil baca doa bayi songsang. Baca banyak kali. Minta Allah ubah keadaan songsang menjadi normal. Allah Maha Pengubah Keadaan. In sya Allah.

Da check up Doktor..klu belum try pergi hospital bgtau baby songsang, klu bole nk try buat ECV..(pusing baby semula) apa2 bgtau dlu doktor KKIA

banyakkan sujud sis banyak berjalan pujuk baby. saya banyak berjalan baby 28 dah kat bawah kepala dia smpai skrg 38week tunggu nak beranak je i

sis bykkn doa sis. smbil2 tu ckap dgn baby. yakin je dgn Allah smpai mase nk bersalin, btol dh kedudukn dia.

Pujok baby..insyaAallah dia pusing balik... Jgn berurut bahaya..ank sy mcm tu tapi dia pusing semula

try sandarkan kaki kat dinding

sujud lama2 sis