X boleh tengok suami

Skrg ni sy tengok muka suami pun rasa pening mual nk muntah, dia nk ajak bercakap pun sy x ada mood, lagi la bila dia nk dekat. Mmg sy tolak. ??sy ckp dgn org lain elok je x rasa pening mual pun. Tp bila dgn suami semua serba x kena. Help me? ?

21 Balas

Ok la tu puan,ank sy 4 org pun mcm tu jgk,xbolh nk dekat atau pandang suami...tapi...bila dh besalin,ank ikut bapak dia. Dam bila dh besar sikit, semua pun manja lebih pd bapak dorang. Nk mandi,mkn ,pakai semua nk bapak dorang yg buat. Bapak gerak sikit pun,nak ikut...hihi Itu pengalaman sya puan.