X boleh tengok suami

Skrg ni sy tengok muka suami pun rasa pening mual nk muntah, dia nk ajak bercakap pun sy x ada mood, lagi la bila dia nk dekat. Mmg sy tolak. ??sy ckp dgn org lain elok je x rasa pening mual pun. Tp bila dgn suami semua serba x kena. Help me? ?

21 Balas

Pembawakan kot sis.. mungkin anaknya boboi.. boboi tk suka boboi 😆.. mcm biras saya tk suka suami dia masa ngandung anak laki..

Sama mcm saya masa first trimester saje. Mmg x boleh bau suami. Loya sgt. Sy minta izin balik rumah mak..tp x bgthu laa knpa huhu. Keluar girl

Cm sy..suami yg mudi ngn sy...hahaha.tgk muka sy j..dia jd nk mrhhh.... Serius oiii.....hahahaha..lyn kn aje alahan org laki niiii....

Mcm saya.. Tp better explain elok2.. Sy jd smpai lahirkan baby.. Dh lahir bru boleh dekat husband, klo x mual selalu 😅😅

sy pun sme..1-4bulan...tk suka tgk suami...tp.alhmdulillah ni dh ok..tercarik3 plak die klo tkde😂😂😂

Bagi sy biasa tiap kali mengandung xblh duduk dekat dgn suami, sensitif dengan bau dan mengantuk sgt..

Bagitahu suami tu elok² apa yang sis rasa. Jangan layan suami macam tu, nak pula tengah pregnant.

Sama sis. Nak bercakap dgn suami rasa mcm nak muntah haha. Tp suka tgk muka suami 😋

xpyh la nk mngadu sini...bg tau trus suami kn senang...hal remeh temah pon nk jd kn isu

4y ago

Da pdm da

Comfirm baby awak 100% ikut muka dady dia nanti 🤭🤭