festime hamil rasa serba salah dekat suami

Saya festime hamil. kandungan da 5weeks.. saya mmg tk larat nk bangun sbb asal bagun je pening kepala. mmg smggu ni asik baring je. sejak mngndung ni saya serba salah dgn suami sy. sy asik mntk itu ini.. sbb sy tak lrat nk bgun.. kdg turung tgga pun kena dipimpin oleh suami.. suami saya tk pernah mngeluh.. tp sy ksian kn dia tkot dia penat. mcmne nk rse hilangkn rasa serba salah tu. sbb suami sy terlalu baik.. ada effect ke kt kndungan klau fikir bukan2😭😭 #pleasehelp #firstmom #bantusharing

1 Balas

Xperlu rase bersalah pon. Die gak yg buat sis ngndung. Pandai buat pandai la jage. Bersyukurlah dpt hubby caring mcm tu. Ade yg xbertuah mcm sis. Bia je die rase cmne susah payah mengandung ni.

2y ago

terima kasih sis atas nasihat..❤️🫰🏻