Ketiak dan celah paha hitam sbb stretchmark

Skrg dalam pantang dah 14hari. Perut dan celah3 paha hitam sgt2 sbb stretchmark. Rsa malu kalau suami nampak. Mst tak tergoda langsung ☹️ Nanti bila dah hbis pantang, rasa confident level utk bersama suami tu mmg takde sbb rsa malu. Mcmna ibu2 atasi masalah2 klit slepas hamil ni? Sbb stretchmark ni ssah sgt nk hilang. Klit pn xsmooth dan mcm tak rata. ?

9 Balas

Saya pun sama sis, berat dr 40kg naik sampai 73kg mse preggy.. ni br trun dpt 47kg...perut pun da gelebeh.. stretch marks hitam2...confident level mmg low.. tp slow2 sy repair balik..nk repair n cantik pun kene ade duit hihi...xpeee slow2 blh hilang tu...keep sapu lotion n scrub...

5y ago

Btul tu. Confident level mmg low sgt. Bukan sbb kalau suami syg dia akan trima seadanya tp mmg diri sndri yg rasa nk yg terbaik and always cntik di mata suami walaupun suami kata dia xkesah dgn luaran