Ketiak Hitam

Ada tak ibu2 pregnant ketiak hitam? Sebelum ni ketiak saya putih. Ni dah nak masuk 3rd trimester ketiak makin hitam… Nanti dah bersalin stay ke hitam2 kat ketiak ni? Risau betul. Jatuh confident iolls 😅 Malu kat suami ☹️

2 Balas

normal sis..tiak saya pun macam tu. bukan tiak je..celah bedah semua macam tu. suami pun tegur. tapi suami memang dah faham dah, sampai suami cakap "syg setiap kali mengandung mesti celah² semua hitam" 😂 nanti lepas bersalin,masa mandi tu sis sental dengan air paip je pun daki² tu tanggal dgn mudahnya. masa mengandung ni ntah kenapa,sental dgn scrub pun tetap hitam,tak nak tanggal macam kena letak gam gajah 😂. sabar jelah..

2y ago

lah yeke hahahahaha 😂😂😂 ok nasib baik tk kekal 😅 risau jugak , dr anak dara dok jaga ketiak bg tk hitam ni 😅😅

Lps bsalin slow2 hilang. Biasa la tu hormon pregnant semua pelipat jd gelap. Sabar ye