Hitam dicelah paha, di bawah payudara

saya ada masalah kehitaman di celah paha dan di bawah payudara. ada tak yang tahu macam mana nak hilangkan nya? rasa malu pulak bila suami tegur. bantu saya😣

2 Balas

Kalau pregnant tu x boleh buat apa da, bila dah melahirkn nt akan perlahan hilang. macam sy, sbm pregnant x berapa hitam, masa mengandung hitam yg sgt hitam syukur suami x pernah tegur dia x kisah pun bila nmpk sebab dia tau bukan sbb kita ni pengotor x suka bersihkan tp sbb pembawaan msa mengandung. Ni dah melahirkn anak.dah masuk 4 bulan semakin hilang hitam tu, msih ada sikit tp x teruk mcm msa mengandung.. Jadi kena sabar la.

9mo ago

oh.. ok terima kasih..

pregnant ke? if pregnant mmg xboleh buat apa. sbb itu hormon pembawakan baby

9mo ago

betul awak. nnt selepas bersalin akan hilang secara perlahan lahan😊