Ada Ke Suami Yg Mengidam?

Skg saya pregnant tapi bila tgok kalini suami yg bnyak mengidam itu ini.. Tgh malam tiba mntak nak makan aiskrim boba. Bila tnya dia kata entah tiba rasa nak. Mcm pelik.. Ada ke yg suami akan dpt mengidam sbb wife pregnant? Biasa dgr suami dpt alahan je bila wife pregnant kan...

5 Balas

Ad....mcm sy...tk tau prgnant..cuma prasan prubahan suami...kjp pning..pitam...pastu die jd kuat makan n ngidam bnde yg jrg die nk makan. Pnh skli die order kfc dinner plate tu 2pingan...6ketul ayam..ingatkan utk kite...skli die makan sorg...tkjut gak..ingatkan die bela saka😂😂kate die arini teringin sgt...pastu layankan die makan bnde yg die tk pnh nk makan lgi.......

Suami saya macam tu😂 mula2 lepas dah tahu saya pregnant 6minggu tu, 4hari berturut turut dia duk muntah3.. tapi saya memang langsung takde apa2 alahan muntah2 ke sampai 6bulan ni😅 suami pulak yang dapat.. pastu makan punyalah macam2.. ngidam itu ini.. kalah kita lak yang pregnant ni🤣🤣

Ada..mcm my hubby..dh nk tngh mlm request nk mkn cucur..😅😅..dngn mta mengantuk pegi dapur buat cucur...🙊🙊🙊

Ade. Cm suami saya😅

Yup ada je awk